' '
fotografannaejemo_ejemofoto_fotografstockholm-11-min.jpg

STOCKHOLMS HÄRLIGASTE MÖTESPLATS för allt från lunch till fest

VÄLKOMMEN TILL VÅR GRÖNA OAS PÅ KUNGSHOLMEN

 
bakgrund MD.jpg

Fokus på grönt och ekologiskt utan att tumma på smaken.
Dessutom fina lokaler för fest & konferens.

Helgfri måndag-fredag erbjuder vi vår fina lunchmeny.
Vi har alltid dagens kött, fisk, en matig veckans vegetariska och en traditionell veckans husman. Dessutom vår världskända ostronskivlingslasagne, fräscha Poke bowls, rejäla sallader och vår lyxiga Wallenbergare.

I restaurangen kan ni boka event och konferenser. Vi har ett nybyggt fint kök med fullständiga rättigheter hjälper gärna till med allt från frukost och lunch till 3-rätters.

Vi bistår såklart med att skräddarsy menyer, temamiddagar och matlagningskurser som passar just er.

I delin hittar ni, förutom lunchbuffén, uppiggande frukost på morgonen och fina sallader & wraps till lunch. Här kan ni även köpa nybakt bröd och noga utvalda delikatesser. 

Nyfiken på lokalen? Besök oss gärna virtuellt i rundturen nedan.

Missa inte vår Instagram- och facebooksida med nyheter och erbjudanden.

 

Warfvinges väg 31
Kungsholmen

Delin:
Mån-Fre 07:30-17

Lunchrestaurangen:
Mån-Fre 11-14.
Torsdagar tapas-AW
16-20

(Bordsbokningar för sällskap från 15 personer, annars endast drop-in.

Kontakt
08-545 85 950
mail@ettlitetkok.se

pintxos_webb.jpg

Härligaste lunchen alla vardagar på Matdistriktet 11-14:

I Delin serveras vår fina buffé med fokus på grönt, perfekt för take-away men går även bra att äta i restaurangen.
Buffén kostar 28:- /hekto
______

Förutom dagens luncher som ni hittar nedan serverar vi alltid:

Ostronskivlingslasagne med dagens goda tillbehör 135:-

Lammfärslasagne med basilikacrème och Grana padano 130:-

Klassisk räksallad med handskalade räkor, färsk sparris, kokt ägg, avokado, färsk potatis och Rhode island 165:-

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré 149:-

Poke bowl med sotad marinerad tonfisk, avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrö, mango & wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 140:-

Poke bowl med sesam- & sojamarinerad tofu, avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, mango, sesamfrö & wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 130:-

Caesarsallad - med kyckling 115:-
                        - med kräftor 125:-
                        - med räkor 140:-
------

Dagens lunch vecka 16, 120:-

(G) = Naturligt fritt från gluten (L) = Naturligt fritt från laktos

Veckans husman
Lammhults isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och senap

Måndag
Helstekt fläskkarré med rostad fänkålsmajonnäs, rostad färsk potatis och rödkålsallad (GL)
Bakad torsk med kokt potatis, dillkräm och rå broccoli (G)
Omelett med rostad potatis, dillkräm och rödkålsallad (G)

Tisdag
Högrevsgryta med rostade rotsaker och timjan (G)
Bakad sej med fyra gryn, örtkräm och hyvlade rädisor
Helbakad palsternacka med fyra gryn, örtkräm och hyvlade rädisor

Onsdag
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka
Kolja med couscous, tomat och bönsalsa samt korianderkräm
Morotsbiffar med couscous, tomat och bönsalsa samt korianderkräm

Torsdag
Rostad kyckling med chilimajonnäs, rostad potatis och morotsallad (G)
Bellmansströmming med rårörda lingon, petit pois, potatispuré och brynt smör
Stekt haloumi, chilimajonnäs, rostad potatis och morotsallad (G) 

Fredag
Kalvfärsbiffar med rostad potatis, dragonmajonnäs, rödvinssås och plommontomat (L)
Fiskgryta med kokt potatis, krutonger och aioli
Vegetarisk lins och böngryta med kokt potatis och aioli (G)