' '
IMG_4529.jpg

STOCKHOLMS HÄRLIGASTE MÖTESPLATS för
allt från lunch till fest

VÄLKOMMEN TILL VÅR GRÖNA OAS PÅ KUNGSHOLMEN

bakgrund MD.jpg

Fokus på grönt och ekologiskt utan att tumma på smaken.
Dessutom fina lokaler för fest & konferens.

Helgfri måndag-fredag erbjuder vi vår fina lunchmeny.
Vi har alltid dagens kött, fisk, en matig veckans vegetariska och en traditionell veckans husman. Dessutom vår världskända ostronskivlingslasagne, fräscha Poke bowls, rejäla sallader och vår lyxiga Wallenbergare.

I restaurangen kan ni boka event och konferenser. Vi har ett nybyggt fint kök med fullständiga rättigheter hjälper gärna till med allt från frukost och lunch till 3-rätters.

Vi bistår såklart med att skräddarsy menyer, temamiddagar och matlagningskurser som passar just er.

I delin hittar ni, förutom lunchbuffén, uppiggande frukost på morgonen och fina sallader & wraps till lunch. Här kan ni även köpa nybakt bröd och noga utvalda delikatesser. 

Nyfiken på lokalen? Besök oss gärna virtuellt i rundturen nedan.

Missa inte vår Instagram- och facebooksida med nyheter och erbjudanden.

 

KUNGSHOLMEN
WARFVINGES VÄG 31

Öppettider
Delin:

Mån-Fre
07:30-17
Torsdagar tapas-AW
16-20

Lunchrestaurangen:
Mån-Fre 11-14.
Bordsbokningar för sällskap från 15 personer, annars endast drop-in.

Kontakt
08-545 85 950
mail@ettlitetkok.se

pintxosliggande.jpg

Härligaste lunchen alla vardagar på Matdistriktet 11-14:

I Delin serveras vår fina buffé med fokus på grönt, perfekt för take-away men går även bra att äta i restaurangen.
Buffén kostar 28:- /hekto
______

Förutom dagens luncher som ni hittar nedan serverar vi alltid:

Ostronskivlingslasagne med dagens goda tillbehör 130:-
---
Lammfärslasagne med basilikacrème och Grana padano 130:-
---
Klassisk räksallad med handskalade räkor, färsk sparris, kokt ägg, avokado, färsk potatis och Rhode island 165:-
---
Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré 149:-
---
Poke bowl med sotad marinerad tonfisk, avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrö, mango & wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 130:-
---
Poke bowl med sesam- & sojamarinerad tofu, avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, mango, sesamfrö & wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 125:-
------

Dagens lunch vecka 8, 109:-

(G) = Naturligt fritt från gluten (L) = Naturligt fritt från laktos

Veckans husman
Viltskavsgryta med rårörda lingon, potatis pure och rostad svamp (G)

Måndag
Baconlindat kycklingbröst fyllt med fetaost och paprika, rostad broccoli, tomatsås och basmatiris (G)
Bakad sej med äggsås, kokt potatis och råriven spetskål (G)
Persiljeomelett med rostad broccoli, kokt potatis och örtkräm (G) 

Tisdag
Helbakad fläskkarré med rostad lökkräm, helt matvete och brysselkål
Ångad lax med skarpsås, kokt potatis och rostade betor (G)
Helbakad rotselleri med skarpsås, kokt potatis och brysselkål (G)

Onsdag
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon och pressgurka
Spiskumminbakad torsk med tzatziki, bön- och tomatsallad samt kokt potatis (G)
Falafel med tzatziki, bön- och tomatsallad samt kokt potatis (G)

Torsdag
Sjömansbiff med svartvinbärsgele (GL)
Sesambakad sej med yuzumajonnäs, glasnudelsallad och rättika (GL)
Marinerad tofu med yuzumajonnäs, glasnudelssallad och rättika (GL)

FredagKalvfärsbiffar med tomatsallad, rostad potatis, dragonmajonnäs och rödvinsås (L)
Torsk med vitvinssås, kräftor, rå broccoli och kokt potatis (G)
Morotsbiffar med dragonmajonnäs, tomatsallad och rostad potatis (GL)