' '
fotografannaejemo_ejemofoto_fotografstockholm-11-min.jpg

STOCKHOLMS HÄRLIGASTE MÖTESPLATS för allt från lunch till fest

VÄLKOMMEN TILL VÅR GRÖNA OAS PÅ KUNGSHOLMEN

 

Fokus på grönt och ekologiskt utan att tumma på smaken.
Dessutom fina lokaler för fest & konferens.

Helgfri måndag-fredag erbjuder vi vår fina lunchmeny.
Vi har alltid dagens kött, fisk, en matig veckans vegetariska och en traditionell veckans husman. Dessutom vår världskända ostronskivlingslasagne, fräscha Poke bowls, rejäla sallader och vår lyxiga Wallenbergare.

I restaurangen kan ni boka event och konferenser. Vi har ett nybyggt fint kök med fullständiga rättigheter hjälper gärna till med allt från frukost och lunch till 3-rätters.

Vi bistår såklart med att skräddarsy menyer, temamiddagar och matlagningskurser som passar just er.

I delin hittar ni, förutom lunchbuffén, uppiggande frukost på morgonen och fina sallader & wraps till lunch. Här kan ni även köpa nybakt bröd och noga utvalda delikatesser. 

Nyfiken på lokalen? Besök oss gärna virtuellt i rundturen nedan.

Missa inte vår Instagram- och facebooksida med nyheter och erbjudanden.

 

Warfvinges väg 31
Kungsholmen

Delin:
Mån-Fre 07:30-17
Lunchbuffé 11-14

Lunchrestaurangen:
Mån-Fre 11-14.

Bordsbokningar för sällskap från 15 personer, annars endast drop-in.

Kontakt
08-545 85 950
mail@ettlitetkok.se

Härligaste lunchen mellan Kl11-14
vardagar på matdistriktet:

Jag Delin serverar vår fina buffé med fokus på grönt, perfekt för take-away men det går också bra att äta i restaurangen.
Buffén kostar 28: - / hekto
______

Utöver dagens luncher som ni hittar nedan serverar vi alltid:

Ostronskivlingslasagne med dagens goda tillbehör 135: -

Lammfärslasagne med basilikakrème och Grana padano 130: -

Klassisk räksallad med handskalad shrimp, nyparadis, kokad ägg, färsk potatis och Rhode Island 165: -

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ängar och potatispuré 149: -

Poke skål med sotad marinerad tonfisk, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrö, mango och wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 140: -

Poke skål med sesam- och sojamarinerad tofu, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, mango, sesamfrö och wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 130: -

Krämig potatisallad med krispigt grönt, kapris och rostadlök
- med rostbiff 115: -
- med varmrökt lax 120: -

Caesarsallad med Grana Padano, Cocktailtomater på kvist och krutonger
-  med kyckling 115: -
- med kreftor 125: -
- med räkor 140: -
------

Dagens lunch vecka 8 / 115: -

(G) = Naturligt fri från gluten (L) = Naturligt fri från laktos

Veckans husman: Sparrissoppa med vitlöksrostat bröd

måndag

Fläskkarré med rostad potatis, kumminkräm och rostad paprika (G)

Asiatisk fiskgryta med salladskål och basmatiris (GL)

Omelett med kumminost från Påverås mejeri, potatis, kumminkräm och rostad paprika(G)


tisdag

Chili på högrev med gul lök, gräddfil, riven ost och tortillabröd

Pocherad sej med vitvinssås, kokt potatis och rå zucchini och dillsallad (G)

Palsternacksbiffar med kokt potatis, gräddfil och rå zucchini och dillsallad (G)


onsdag

Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka

Smörbakad kummel med quinoasallad, pepparrotskräm och syrad gurka (G)

Persiljebakad rotselleri med quinoasallad pepparrotskräm och syrad gurka (G)


torsdag

Ärtsoppa med fläskbog, mejram och senap samt pannkaka med sylt och grädde

Vinbakad sej med rostad potatis, dillaioli och hyvlad broccoli (GL)

Linsbiffar med rostad potatis, dillaioli och hyvlad broccoli (GL)


fredag

Nattbakad biff med potatisgratäng, rostade haricotsverts och rödvinssås (G)

Havets Wallenbergare med potatisstomp smaksatt med gräddfil och dill, hyvlad fänkål och brynt smör

Stekt haloumi med haricotsverts, potatisstomp och ört kräm (G)