Alla dagar på Matdistriktet 11-14:

I Delin serveras vår fina buffé med fokus på grönt, buffén går även bra att ta med och äta i restaurangen.
Även helt perfekt för take away. Buffén kostar 26:- /hekto
_________________________________________

I restaurangen serveras:

Ostronskivlingslasagne med dagens goda tillbehör 125:-
Lammfärslasagne med basilikacrème och Grana padano 125:-
Klassisk räksallad med handskalade räkor, färsk sparris, kokt ägg, avokado, färsk potatis och Rhode island 165:-
Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré 145:-
Poke bowl med sotad marinerad tonfisk, avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrön & wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 130:-
Poke bowl med sesam- & sojamarinerad tofu, avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrön & wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 120:-

Vecka 43, Dagens lunch 105:-

(G) = Naturligt fritt från gluten (L) = Naturligt fritt från laktos

Dagens vegetariska
Varje dag gör köket en vegetarisk rätt efter dagens finaste vegetariska råvaror

Veckans husman
Syrliga isterband med persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor & senap

Måndag
Brässerat kycklinglår med curry, ris & rostade grönsaker (G) (L)
Ångad torsk med brynt smör, räkor & pepparrot (G)

Tisdag
Långbakad högrev med senpsås, rostad potatis & inlagda rotsaker (G)
Bakad sej med potatispuré & syrliga grönsaker (G)

Onsdag
Köttbullar med potatispuré, lingon, pressgurka & gräddsås
Dillbakad lax med örtslungat gryn, zucchinisallad & ruccolakräm

Torsdag
Pepparrotskött med morot & kokt potatis (G)
Sesambakad sej med pak choi, glasnudelsallad & soyamajonnäs

Fredag
Kalvfärsbiffar med tomatsallad, rödvinssås, rostad potatis & dragonmajonnäs (L)
Rimmad lax med dillstuvad potatis & citron (L)