' '

Härligaste lunchen alla vardagar på matdistriktet 11-14:

Jag Delin serverar vår fina buffé med fokus på grönt, perfekt för take-away men det går också bra att äta i restaurangen.
Buffén kostar 28: - / hekto
______

Utöver dagens luncher som ni hittar nedan serverar vi alltid:

Ostronskivlingslasagne med dagens goda tillbehör 135: -

Lammfärslasagne med basilikakrème och Grana padano 130: -

Klassisk räksallad med handskalad shrimp, nyparadis, kokad ägg, avokado, färsk potatis och Rhode Island 165: -

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ängar och potatispuré 149: -

Poke skål med sotad marinerad tonfisk , avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrö, mango och wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 140: -

Poke skål med sesam- och sojamarinerad tofu , avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, mango, sesamfrö och wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 130: -

Krämig potatisallad med krispigt grönt, kapris och rostadlök
- med rostbiff 115: -
- med varmrökt lax 120: -

Caesarsallad med Grana Padano, Cocktailtomater på kvist och krutonger
-  med kyckling 115: -
- med kreftor 125: -
- med räkor 140: -
------

Dagens lunch vecka 47, 115: -

(G) = Naturligt fri från gluten (L) = Naturligt fri från laktos

Veckans husman
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon

måndag

Fläskhare med rostad potatis, paprika och senapskräm (G)

 Laxpudding med hackad rödlök, citron och skirat smör (G)

Dragon omelett med rostad potatis, paprika och senapskräm (G)


tisdag

Pulled pork med bbq sås, rostad potatis och cole slaw (GL)

Bakad sej med potatisstomp, ört kräm och hyvlad zucchini (G)

Rödbetsbiff med potatisstomp ört kräm och hyvlad zuccini


onsdag

Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka

Ångad spättafilé med pepparotskräm, kokt potatis och brysselkål (G)

Hel bakad rotselleri med potatis, pepparotskräm och brysselkål (G)


torsdag

Korv stroganoff med basmatiris och rostad rödkål

Panerad strömming med potatispuré, brynt smör och petit pois (G)

Morotsbiff med rostad rödkål, ört kräm och bulgur


fredag

Kalvfärsbiffar med rostad potatis, rödvinssås, dragonmajonnäs och tomatsallad (L)

Fiskgryta på grön curry och kokos med rostad paprika och basmati ris (GL)

Lins och böngryta med rostad paprika och basmati ris (GL)