' '

Härligaste lunchen alla vardagar på matdistriktet 11-14:

Jag Delin serverar vår fina buffé med fokus på grönt, perfekt för take-away men det går också bra att äta i restaurangen.
Buffén kostar 28: - / hekto
______

Utöver dagens luncher som ni hittar nedan serverar vi alltid:

Ostronskivlingslasagne med dagens goda tillbehör 135: -

Lammfärslasagne med basilikakrème och Grana padano 130: -

Klassisk räksallad med handskalad shrimp, nyparadis, kokad ägg, avokado, färsk potatis och Rhode Island 165: -

Wallenbergare med skirat smör, rårörda lingon, gröna ängar och potatispuré 149: -

Poke skål med sotad marinerad tonfisk , avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, sesamfrö, mango och wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 140: -

Poke skål med sesam- och sojamarinerad tofu , avokado, syrad rödkål, sojabönor, strimlad morot, böngroddar, mango, sesamfrö och wakame (sjögrässallad). Toppad med limemajonnäs & färsk koriander 130: -

Krämig potatisallad med krispigt grönt, kapris och rostadlök
- med rostbiff 115: -
- med varmrökt lax 120: -

Caesarsallad med Grana Padano, Cocktailtomater på kvist och krutonger
-  med kyckling 115: -
- med kreftor 125: -
- med räkor 140: -
------

Dagens lunch vecka 39, 115: -

(G) = Naturligt fri från gluten (L) = Naturligt fri från laktos

Veckans husman
 Skånsk kalops med kokt potatis och morötter (G)

måndag

Salviabakad kycklingbröst med vitvinssky, rostad potatis och spetskål (GL)

Vitlöksbakad torsk med stuvad savojkål och kokt potatis (G)

Purjolöksomelett med stuvad savojkål och rostad potatis (G)


tisdag

Köttfärslimpa på fläsk med citrongräs och koriander, grön currysås, Pak Choi och basmatiris (GL)

Bakad sej med rostad morot, fyra gryn och basilikakräm

Helbakad rotselleri med fyra gryn, rostad morot och basilikakräm


onsdag

Köttbullar med gräddsås, potatispuré, rårörda lingon & pressgurka

Bakad kungsfisk med krondillsås, kokt potatis och rostad fänkål

Palsternacksbiffar med örtkräm, kokt potatis och rostad fänkål (G)


torsdag

Biff Stroganoff med ris, rostad broccoli och persilja

Dillbakad hälleflundrakotlett med kokt potatis, vitvinssås och stjälksellerisallad (G)

Gratinerad blomkål med kokt potatis och kålsallad (G)


fredag

Hemkokt oxbringa med rostade rötter, senapssås och persilja (G)

Havets wallenbergare med potatispuré, petit pois, brynt smör och citron

Kronärtskocksbiff med potatispuré, petit pois, och brynt smör (G)